Onze missie

Een te hoge werkdruk demotiveert. Het leidt tot stress, twijfel en faalangst. Het aantal burn-outs neemt daardoor toe. Het is onze missie digitale hulpmiddelen te ontwikkelen die er voor zorgen dat jouw team de werkdagen met vertrouwen tegemoet blijft zien.

DSC09659

Mensen verbinden

Wij brengen zorgverleners en patiënten bij elkaar op momenten dat dit meerwaarde heeft. Met effectieve telebegeleiding die toegankelijk is voor iedereen, ook voor mensen op leeftijd. En eenvoudig inpasbaar in de manier waarop jij en je collega’s werken.

Zonder gedoe

Kun je mailen? Dan kun je als patiënt ook met de SanaCoach uit de voeten. En sta je als arts, of verpleegkundige open voor zinvolle innovatie, maar wil je niet de hele dag achter een scherm zitten? Dan wil Sananet graag je partner zijn.

Minder zorgen

Samen maken we de SanaCoach steeds beter. Zodat je patiënten zich thuis prettiger voelen. Hun naasten minder zorgen hebben. En je team na de werkdag met een goed gevoel naar huis kan. Omdat zij er op het juiste moment konden zijn voor de mensen die dat nodig hadden.