SanaCoach Multipel Myeloom

Multipel myeloom is een vorm van kanker die vaak gepaard gaat met pijn, angst en bewegingsbeperking. SanaCoach M Myeloom is speciaal ontworpen om patiënten met deze diagnose te begeleiden, hen te voorzien van betrouwbare informatie en communicatie met hun zorgteam mogelijk te maken op de momenten dat dit nodig is. 

Kenniskuren

De SanaCoach informeert je patient over multipel myeloom, de gevolgen van de ziekte, behandelingsstrategieën, mogelijke bijwerkingen, en adviezen om zijn of haar kwaliteit van leven gedurende het gehele ziektetraject zo hoog mogelijk te houden.

Symptoommonitor

Het is essentieel voor patiënten om hun symptomen en eventuele veranderingen in hun gezondheid bij te houden. Bij tekenen die wijzen op complicaties of progressie van de ziekte, wordt het zorgteam onmiddellijk op de hoogte gebracht voor passende interventies.

Contact als het nodig is

Gaat het minder goed met je patiënt? Via de app kun je berichten uitwisselen met de patiënt. Gewoon (beeld) bellen kan natuurlijk ook. Als een bezoek aan de polikliniek noodzakelijk is zorgt de digitale consultvoorbereiding ervoor dat je de tijd effectief besteedt.

Therapietrouw

Patiënten hebben baat bij behandeling, maar therapietrouw is cruciaal. Terwijl de medicijnschema’s vaak complex zijn. SanaCoach M Myeloom herinnert patiënten aan medicatie-inname, zodat ze hun behandeling nauwkeurig kunnen volgen.

Overzicht over al je patiënten

Met de Sananet Online monitor heb je als zorgverlener een volledig overzicht over je patiënten die gebruik maken van SanaCoach M Myeloom. Hierdoor ben je in staat proactief optimale zorg te verlenen. De patiënten die je hulp het hardste nodig hebben staan altijd bovenaan.

Isala

De SanaCoach M Myeloom is ontwikkeld en wordt toegepast door Isala. Denk je dat de app ook voor jouw patiënten van meerwaarde kan zijn? Neem contact op. We laten je graag een demo zien.

 

Wilt u ook de eHealth mogelijkheden bekijken voor uw patiënten?

    +31 (0)46 4588001

    Beschikbaar van 09:00 – 17:00

    Email info@sananet.nl