Ziektelast centraal.

SanaCoach legt de nadruk op beleving. Hoe voelt de patiënt zich? Is er sprake van een zorgelijke samenhang van klachten? Harde waarden als bloeddruk of saturatie leiden vaak tot onnodige meldingen. Dat doen we alleen als het echt meerwaarde heeft.

Leren leven met de ziekte.

Veel ziektes gaan nooit meer over. Maar je kunt er wel mee leren leven. Iedere SanaCoach bevat specifieke kenniskuren voor elke fase van het ziekteproces. Zodat je patiënt de ziekte leert begrijpen, en met leefstijlaanpassingen toch een goede kwaliteit van leven ervaart.

Als het thuis niet goed gaat.

Gaat je patiënt achteruit, dan zie je dat als zorgverlener direct in je SanaCoach dashboard. En de patiënt die je hulp het hardst nodig heeft staat bovenaan. Door het heldere overzicht en de koppeling met je EPD heb je alle info die je nodig hebt direct binnen handbereik.

Laagdrempelig contact.

Soms volstaat een kenniskuur om je patient te helpen. Twijfel je? Nodig je patiënt uit op consult. Door de SanaCoach heb je ruimte om mensen snel te zien en de digitale consult voorbereiding geeft focus en diepgang aan het bezoek. 

Longziekten.

demo-attachment-545-businesspeople-discussing-while-using-digital-WFGVC3X@2x

Thuis meten bij Longziekten

Interne & MDL.

Cardiologie.

demo-attachment-496-Mask-Group-41@2x

Thuis meten bij Hartfalen

Chirurgie.

demo-attachment-496-Mask-Group-41@2x

Thuis meten bij Interne & MDL

Leefstijl.

demo-attachment-496-Mask-Group-41@2x

Thuis meten bij Interne & MDL

Samenwerken

Bestaat jouw ideale SanaCoach nog niet?

Samen creëren we binnen drie maanden een Coach op maat voor jouw patiënten.